prečítať článok 2 minút čítania Technológie Aj keď kliknete na tlačidlo vymazať, nie vždy sa dáta skutočne vymažú Keď súbor pošleme do koša a následne ho vymažeme natrvalo, systém iba označí miesto v pamäti za voľné a upraví metadáta. odFilip Spevár30. júla 2026723 views