pridal tester
17.5.2012 20:11:59
Hladam pokrocileho vyvojara webovych rieseni
caute,
hladam developera na projekt a po spusteni projektu na fixovanie chyb, dodavanie zmien atd.
ocakavane znalosti:
- PHP
- JS
- jQuerry / AJAX
- HTML + CSS
- skusenosti s integrovanymi rieseniami
- znalosti o SaaS (BE,API,FE)
- znalosti o zabezpeceni
- skusenosti s testovanim a analyzou rieseni
a viac detailov osobne
predpokladany cisty cas vyvoja su 2-3 mesiace.
hladam cloveka, ktory uz ma skusenosti s riesenim zlozitejsich projektov (eShopy, mikrosajty nie su postacujuce) - aspon portalove riesenia / integrovane riesenia, kde si bol sucastou celeho zivotneho cyklu projektu.
osobny kontakt v BA je nutny.
ocakavam pracovne nasadenie zhruba 80 hodin mesacne. (na vacsie nasadenie nestiham zabezpecit dalsie dizajny a vyvoj na urovni databazy)
pracovat mozes zacat ihned - dostanes dokumentaciu, dizajny, pristupy a intro do projektu :)
piste maila: projekty.svk (zavinac) gmail.com
(ak mi napisete budem predpokladat ze splnate vsetko vyssie napisane, ak nie, uvedte mi to explicitne. v prvom maili poprosim referencie a odpovede na tieto 2 otazky -
1) vase top, na co ste hrdi, ze ovladate z danych jazykov
2) co je dalsia vec co sa planujete naucit z danych jazykov ?
)
7 komentárov
Komentovať môžu iba prihlásení
Zaregistruj sa cez bezplatnú registráciu alebo použi login cez Facebook (FB Connect)
Prihlás sa tu, ak už máš profil na Zajtra.sk:
Som freelancer. Mám svoju hodinovú taxu. Aj plné zuby neplatičov. Len ti píšem, prečo ma tvoja ponuka nezaujala. Asi nie som jediný.
tak ja sa priznam, ze mi to ani moc nevadi, ze neuviedol autor odmenu (len tak pre vyvazenost reakcii :) ).
evidentne hlada freelancera, ktory ovlada tieto technologie na pozadovanej urovni. ponukat nemusi nic, mam svoju hodinovku, ktoru si vypytam aj sam, bez toho, aby ma niekto nukal (a to mi ako odmena uplne staci) :) .
@Marcel Zúbrik má pravdu. Ako iné je to v diskusiách, ale keď už hladáš zamestnancov, tak aspoň sa predstav :D
Čo vidím ja - som ktosi anonymný a chcem, chcem, chcem ... žiadne ponúkam. Taká bude s developerom zrejme aj komunikácia počas projektu.
Novinky
4 hod.
Najhodnotnejšou značkou sveta je naďalej Apple
Spoločnosť Apple si udržala pozíciu najhodnotnejšej značky na svete, a to aj napriek negatívnemu sentimentu investorov a poklesu cien akcií. „Index rastu poklesol a absolútna hodnota sa zvýšila oproti minulému roku o 1 %...
4 hod.
Používanie originálneho SW namiesto pirátskeho zvyšuje HDP 4-násobne, tvrdí BSA
Používanie originálneho softvéru prináša pre slovenské hospodárstvo údajne viacnásobne väčší ekonomický prínos ako používanie pirátskeho softvéru.
1 dňom
Linux dva roky obsahuje vážnu chybu. Na získanie administrátorských práv
Bezpečnostná spoločnosť BitDefender na svojich webových stránkach informovala o kritickej zraniteľnosti v operačnom systéme Linux. Prostredníctvom chyby je možné zvýšiť oprávnenie používateľa, až na takzvaný administrátorsky „root“ prístup.
1 dňom
Android 4.3 príde do tretiny júna, pozrite si novinky OS (video)
Odhalenia Androidu 4.3 sme sa síce na nedávnej Google I/O konferencii nedočkali, no údajne by mal byť predvedený 10. júna, prípadne približne do troch týždňov, píše server GSM Arena.com.
1 dňom
Satoshi Nakamotom má byť japonský profesor matematiky, tvrdí pioner IT
Tvorcom digitálnej meny Bitcoin, ktorý používal pseudonym Satoshi Nakamoto, má byť údajne 44-ročný japonský profesor matematiky Shinichi Mochizuki.
Staršie novinky »TOP dlhšie
- 01 3 praktické CSS postupy, o ktorých ste možno nevedeli... (4771x)
- 02 3 jednoduché kroky ako spraviť responzibilný dizajn webu (4071x)
- 03 Fenomén doby: Dosť bolo transparentných ikoniek! (3892x)
- 04 PayPerPost.sk - zarábajte s webom na článkoch (3651x)
- 05 Prečo sa chcem naučiť programovať web stránky? (3552x)
- Aj ty môžeš byť najčítanejší. Napíš článok »
TOP tento mesiac
- 01 Mobil Rulezz: Najlepšia brandovaná aplikácia z agentúry SCR (963x)
- 02 Poctivým zľavovým serverom sa naďalej darí (849x)
- 03 Nová affiliate reklamná sieť z dielne VISIBILITY (655x)
- 04 HTML WebSocket - chat v node.js za 5 minút (376x)
- 05 Magazín Womanman už aj v Apple aplikácii (129x)
Nové články:
- 19.HTML WebSocket - chat v node.js za 5 minút
máj - 14.Poctivým zľavovým serverom sa naďalej darí
máj - 9.Nová affiliate reklamná sieť z dielne VISIBILITY
máj - 26.Mobil Rulezz: Najlepšia brandovaná aplikácia z agentúry SCR
apr - 26.Magazín Womanman už aj v Apple aplikácii
apr - Viac »
Pekné veci
Pekné veci
Pekné veci
Pekné veci
Posledné komentáre
- Diky za článok :). +1 PS: ak niekto má nejaký dobrý článok o (WS) tomto nech dá vedieť ...
- a meno toho vychodniarskeho chuja co to takto domrdal je ...... ?
- hi ja pod fotkou na komercne ucely rozumiem to ze sa dane fotky idu nahodit na web kt...
- daniel: naahodou, mne ten vceli plast v tvare kruhu akoze globus pripomina med. Aj farba...
- v čom je prevedenie slabé a ako je lopta štylisticky zle? viem, ako vyzerá futbalová lop...
Kritika
Vieš ako robiť veci lepšie? Pomôž našim odvážnejším členom a skritizuj im projekty!
Reklama
Slovenská IT komunita
Seriály zo Zajtra.sk
· Ako písať blog
· Ako sa stať PHP ninja s Yii Frameworkom
· Aplikácie pre Facebook
· CSS triky
· iOS vývojára príhody a skúsenosti
· Modelovanie webového sídla
· Nauč sa CodeIgniter [HD]
· Nauč sa jQuery [HD]
· Nette PHP framework
· OOP v Javascripte
· Slovenskí iOS developeri
· Yablkov TurboTip [HD]

ok, vdaka za nazor.
ja mam taktiez plne zuby developerov, ktori nerobia to co slubili, zaplatim za nic a neustale musim hladat dalsieho a dalsieho aby som vobec ten projekt dokoncil. ale nie je kazdy rovnaky, takze vzdy zacinam od 0 s dalsim clovekom.
ak ta to nezaujalo resp. nikoho ineho musim to preformulovat lebo mi tam nieco chyba. ak mas predsudky, s tym nic nespravim. ak ti niekto neplati, je mi to luto .. ale to ze neuvadzam cenu ma svoje opodstatnenie (kvoli spekulantom)