pridal Miloš
19.6.2012 18:10:40
Vypnite, prosím, default hodnotu sledovať diskusiu
Keď píšem komentár k článku, tak si málokedy všimnem, že je zaškrtnuté políčko sledovať diskusiu. Niekedy nie je zaškrtnuté, ale dodnes som nezistil na základe akej skutočnosti raz zaškrtnuté je a inokedy nie.
Dôvody:
1. Vadia mi zbytočné emaily z diskusií z iných serverov (tu mi maily aj tak nikdy nechodia, hoci som neraz nechtiac nechal zaškrtnuté políčko sledovať diskusiu.
2. Nie všetko chcem naozaj sledovať.
3. Prečo default nemôže byť vždy nesledovať?
A ešte som si všimolže hore je ikona, kde po kliknutí vyskočia na mňa nové komentáre. Chcel by som, aby tam boli len komentáre k témam ktoré si vyberiem a nie všetky nové, kde som niekedy prispel komentárom. Vďaka tomu je tá ikona na nové komentáre nepoužiteľná.
No a ešte v súvislosti s touto témou:
Nenašiel som vhodnú kategóriu, kam ju dať, takže poprosím do fóra pridať aj kategóriu Návrhy a pripoienky Zajtra.sk
18 komentárov
Komentovať môžu iba prihlásení
Zaregistruj sa cez bezplatnú registráciu alebo použi login cez Facebook (FB Connect)
Prihlás sa tu, ak už máš profil na Zajtra.sk:

Nie, teraz ju nemôže odškrtnúť, lebo nie je zaškrtnutá pri článku, ktorý máš otvorený prvý krát.
Keby bola vizuálne zaškrtnutá a zrušil by to, tak by mohol prispieť bez toho, aby mu následne chodili notifikácie

takze ak uzivatel odskrtne sledovat diskusiu a odosle prispevok tak mu ju aj tak automaticky sleduje? ak ano tak ma milos pravdu ak nie tak milos chce dosiahnut stav ktory by vadil tym co chcu sledovat diskusiu A pre dynamiku diskusii je vyhodnejsie to nechat zaskrtnute

Nie Miloš má pravdu. Takáto je situácia
1. Otvorím si nový článok
2. Check "Sledovať diskusiu" NIE JE zaškrtnutý
3. Napíšem a odošlem príspevok
4. Check sa automaticky zaškrtne
5. Chodia mi notifikácie
Chce dosiahnuť situáciu
1. Otvorím si nový článok
2. Check "Sledovať diskusiu" JE zaškrtnutý
3. [Odškrtnem check], napíšem a odošlem príspevok
4. Check má stav ako som v bode tri určil ja
5. Chodia/nechodia mi notifikácie

milos podla mna robi nejaky specialny vyskum pri ktorom sa snazi vyviest z miery co najviac uzivatelov :D

Jednoduchým riešením pre obe strany je, že to bude defaulne zaškrtnuté. Takže ak to ponechám, chcem notifikácie o nových príspevkoch - a nerobím krok naviac. Ak to odškrtnem, tak ma ďalšie príspevky neazujímajú a nemusím sa vracať a odškrtávať dodatočne.

Jednemu sa to bude pacit druhemu nie nikdy vsetkym nevyhoveju Ak prispejem do diskusie prirodzene ma zaujima a nechcem robit o krok viac a zaskrtavat sledovat diskusiu Mas s tym taky problem to odskrtnut?

To je pravda, čo píšete, ale akonáhle prispejete, tak sa zapíše, že chcete sledovať diskusiu.
Pisateľ chce aby sa to automaticky nezapínalo po doslaní príspevku
Novinky
2 rokmi
Aprílové vtípky: Výběr toho nejlepšího kolem počítačů, internetu a techniky
Výběr nejlepších aprílových vtípků 2019
2 rokmi
Fotky Google sa učia lepšie pracovať s dokumentmi
Spoločnosť Google prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Twitter oficiálne predstavila novú funkciu svojej aplikácie Fotky Google.
2 rokmi
Gmail dovoľuje naplánovať poslanie emailu neskôr
Spoločnosť Google dnes oznámila pridanie funkčnej novinky do svojej populárnej webmailovej služby Gmail, možnosť naplánovať poslanie emailu na neskôr.
3 rokmi
Používatelia Chrome začali prechádzať na nový rýchlejší Firefox, avizujú dáta Mozilly
Nový lepší a rýchlejší prehliadač Firefox 57 Quantum vyúsťuje zrejme do viac používateľov prechádzajúcich respektíve vracajúcich sa na tento prehliadač z iných prehliadačov, na osobných počítačoch aj smartfónoch.
3 rokmi
Briti dokončili kúpu SK-NIC-u. Nové .sk domény nechávajú za 8.4 eur
Predaj správcu slovenskej domény .sk, SK-NIC, bol dokončený a novým majiteľom po telekomunikačnej skupine Danubiatel, do ktorej patrí napríklad Swan a 4ka, je britská spoločnosť CentralNic.
Staršie novinky »TOP dlhšie
- 01 Farbičky v HTML a CSS, alebo? (891x)
- 02 Tiché COMBO Logitech MK295 (738x)
- 03 Kamery, cloud a bezpečnosť (721x)
- 04 Kingston uvádza 128GB verziu šifrovaného USB (707x)
- 05 Pochopte, ako vytvoriť virtuálny obchod v 6 krokoch (637x)
- Aj ty môžeš byť najčítanejší. Napíš článok »
TOP tento mesiac
Nové články:
- 14.Kingston uvádza 128GB verziu šifrovaného USB
sep - 10.Tiché COMBO Logitech MK295
sep - 24.Farbičky v HTML a CSS, alebo?
aug - 23.Pochopte, ako vytvoriť virtuálny obchod v 6 krokoch
aug - 29.Kamery, cloud a bezpečnosť
jul - Viac »
Pekné veci
Pekné veci
Pekné veci
Pekné veci
Posledné komentáre
- Pokiaľ používaš nejaký lepší bitmapový editor, napr. Photoshop, a chceš robiť retuše, ed...
- Veľmi dobrý článok a pre začiatočníka úplne odrazový mostík. https://ludwaismania1.blogs...
- Nova international a prima lus majú vysporiadané pravs ale aj CNN prima News
- Tv Joj nijako neobmedzuje šírenie médii, ktoré majú vysporiadané licenčné práva pre Slov...
- Nech televizie vrátia naspäť originál verzie a tie internationali nech zrušia. Každý si ...
Kritika
Vieš ako robiť veci lepšie? Pomôž našim odvážnejším členom a skritizuj im projekty!
Reklama
Slovenská IT komunita
Seriály zo Zajtra.sk
· Ako písať blog
· Ako sa stať PHP ninja s Yii Frameworkom
· Aplikácie pre Facebook
· CSS triky
· iOS vývojára príhody a skúsenosti
· Jednoduché programy, ktoré vám ušetria čas
· Modelovanie webového sídla
· Nauč sa CodeIgniter [HD]
· Nauč sa jQuery [HD]
· Nette PHP framework
· OOP v Javascripte
· Programujeme v Jave
· Programujeme v Lazaruse
· Programujeme v Pythone
· Robíme Eshop v ASP.NET Web Pages
· Slovenskí iOS developeri
· Webdizajn krok po kroku
· Yablkov TurboTip [HD]
Potrebujete finančnú podporu pre rôzne projekty? Už žiadne starosti. V spolupráci s bankou Slovenskej sporiteľne ponúkame úvery akejkoľvek osobe alebo spoločnosti v núdzi. Naša úverová kapacita sa pohybuje od 5 000 do 100 000 eur pri primeranej sadzbe 1,5%. Ak máte záujem o úver, kontaktujte nás prosím na: E-mail: drozdikmariakontakt@gmail.com