spájame
slovenskú
IT komunitu
pridaj sa
Registrácia · Login
Zajtra.sk > Fórum > PHP CMSká a Eshopy

PHP CMSká a Eshopy

4 – 9.6.2016 13:53:17
Tému založil tony
Pole kategorii
Ahojte, potreboval by som poradit, nakolko sa s tymto trapim uz dva dni a som z toho na prasky. Mam nasledovne multidimenzionalne pole, jedna sa o kategorie eshopu: Array ( ....[id].=>.1 ....[name].=>.Hlavná.kategória ....[parent_id].=>. ....[lft].=>.1 ....[rgt].=>.12 ....[depth].=>.0 ....[created_at].=>.2016-05-07.20:31:40 ....[updated_at].=>.2016-05-08.19:26:19 ....[children].=>.Array ........( ............[0].=>.Array ................( ....................[id].=>.2 ....................[name].=>.Biela.technika ....................[parent_id].=>.1 ....................[lft].=>.2 ....................[rgt].=>.11 ....................[depth].=>.1 ....................[created_at].=>.2016-05-07.22:33:18 ....................[updated_at].=>.2016-05-08.19:26:19 ....................[children].=>.Array ........................( ............................[0].=>.Array ................................( ....................................[id].=>.3 ....................................[name].=>.Chladničky ....................................[parent_id].=>.2 ....................................[lft].=>.3 ....................................[rgt].=>.4 ....................................[depth].=>.2 ....................................[created_at].=>.2016-05-08.01:54:13 ....................................[updated_at].=>.2016-05-08.19:26:19 ....................................[children].=>.Array ........................................( ........................................) ................................) ............................[1].=>.Array ................................( ....................................[id].=>.4 ....................................[name].=>.Pračky ....................................[parent_id].=>.2 ....................................[lft].=>.5 ....................................[rgt].=>.10 ....................................[depth].=>.2 ....................................[created_at].=>.2016-05-08.01:54:18 ....................................[updated_at].=>.2016-05-08.19:26:19 ....................................[children].=>.Array ........................................( ............................................[0].=>.Array ................................................( ....................................................[id].=>.7 ....................................................[name].=>.Pračky.Bosch ....................................................[parent_id].=>.4 ....................................................[lft].=>.6 ....................................................[rgt].=>.7 ....................................................[depth].=>.3 ....................................................[created_at].=>.2016-05-08.21:25:53 ....................................................[updated_at].=>.2016-05-08.19:26:19 ....................................................[children].=>.Array ........................................................( ........................................................) ................................................) ............................................[1].=>.Array ................................................( ....................................................[id].=>.6 ....................................................[name].=>.Pračky.Siemens ....................................................[parent_id].=>.4 ....................................................[lft].=>.8 ....................................................[rgt].=>.9 ....................................................[depth].=>.3 ....................................................[created_at].=>.2016-05-08.20:32:38 ....................................................[updated_at].=>.2016-05-08.19:26:19 ....................................................[children].=>.Array ........................................................( ........................................................) ................................................) ........................................) ................................) ........................) ................) ........) ) potreboval by som na toto volaku funkciu ktora mi vytvori nasledovne pole: (key noveho pola ma byt hodnota "id") Array ( [1] => Hlavná kategória [2] => Hlavná kategória > Biela technika [3] => Hlavná kategória > Biela technika > Chladničky [4] => Hlavná kategória > Biela technika > Pračky [7] => Hlavná kategória > Biela technika > Pračky > Pračky Bosch [6] => Hlavná kategória > Biela technika > Pračky > Pračky Siemens )
1 – 23.4.2013 10:37:21
Tému založil X X
d
fdsfs
1 – 15.10.2012 17:36:19
Tému založila Cole Love
wordpress - zobrazovanie rubrik dvakrat po sebe
Nainstalovala som si jednu temu na wordpress, ale ked som dala vlozit stranku, vyskytol sa jeden problem. tie rubriky sa mi zobrazuju dvakrat. neviete mi poradit ? dakujem
2 – 11.10.2012 14:50:03
Tému založil Radovan Račák
Wordpress - stránkovanie vlastného post type
Caute mam taky problem, vytvoril som si vlastny post type pre moju wordpress temu na ktorej pracujem. pridane clanky loop-ujem cez funkciu get_posts(), loop mi normalne funguje ale chcel by som na stranku zobrazovat povedzme len 10 postov a dalsie posty sa budu ako keby loopovat na nasledujucej stranke. A chcem si zobrazovat to strankovanie hned pod tymi mojimy postami. Moj kod zatial vyzera takto: // Vytiahnutie postov $tojejedno = get_posts( array( 'numberposts' => -1, 'order' => 'DESC', 'orderby' => 'post_date', 'post_type' => 'moj_post_type', )); // Zobrazovanie jednotlivych udajov postu, povedzme foreach ( $faktury as $post) : setup_postdata($post); the_title(); endforeach; Ako prosim vas nakodim to aby sa mi na stranke zobrazovalo len 10 postov a dalsich 10 sa ppostne na dalsiu stranku ktora sa vygeneruje alebo neviem ako to funguje. Dakujem za pomoc
5 – 4.8.2012 02:32:04
Tému založil Michal Obeda
Prestashop zlúčenie viacej e-shopov - hádanka
Chlopi, poradte, klient ma viacej domen kde na kazdej je separatna instalacia Prestashop urcitej kategorie. Potom chce este jednu domenu kde bude tiez prestashop, vlastne bude to taka krizovatka pretoze tam chce mat vsetky tie domeny kategorii, cize vlastne take centrum kde budu vsetky kategorie a vsetky produkty z vsetkych domen. Co poviete , ako na to ? Exporty/Importy su v preste, nehorazne brzdy. Ja to vidim na dost nechutne riesenie, kedy nejak vsetky e-shopy/domeny zabezpecime pod jednou DB, taktiez ta krizovatka bude na tej istej DB a uz len nejak zabezpecit aby sa vsade zobrazovalo to co ma. Je tu niekto kto sa uz s niecim takym stretol, pripadne by vedel pomoct ?
1 – 28.5.2012 01:23:40
Tému založil Martin HAŠKO
PHP chyby v CMS
Dobrý večer prajem všetkým! Vopred by som sa chcel poďakovať všetkým, ktorí mi pomôžu. :) Poďme k veci: Mám nainštalovaný jeden CMS a pri úprave niektorých gelérií,,,...,,, , mi vyhadzuje tieto chyby: Modules->Gallery->Zvolen->Add Media Warning: set_time_limit(): Cannot set time limit in safe mode in /home/users/web/admin/modules/gallery/controller.php on line 121 Warning: imagejpeg(): Unable to access /home/users/web/modules/gallery/galleries/Zvolen//IMG_5F99FD-A8976E-DBE79D-251F63-9AF029-0A72B9.jpg in /home/users/web/lib/class_imageResize.php on line 172 Warning: imagejpeg(): Invalid filename in /home/users/web/lib/class_imageResize.php on line 172 Warning: imagejpeg(): Unable to access /home/users/web/modules/gallery/galleries/Zvolen/thumbs//IMG_5F99FD-A8976E-DBE79D-251F63-9AF029-0A72B9.jpg in /home/users/web/lib/class_imageResize.php on line 172 Warning: imagejpeg(): Invalid filename in /home/users/web/lib/class_imageResize.php on line 172 OK|IMG_5F99FD-A8976E-DBE79D-251F63-9AF029-0A72B9.jpg Configuration->Newsletter Warning: is_writable(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/users/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/web/lib/swift/preferences.php on line 15 Notice: Undefined variable: numsent in /home/users/web/lib/class_membership.php on line 686 Notice: Undefined variable: failures in /home/users/web/lib/class_membership.php on line 690 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/web/lib/class_membership.php on line 690 Users->Add user Warning: is_writable(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/users/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/web/lib/swift/preferences.php on line 15 Absolútne sa neviem ďalej pohnúť,,,...,,, Vedeli by ste mi niekto poradiť, kde je aký problém, alebo aspoň nejakú webovú stránku, kde by som našiel viac informácií k týmto chybám?! Vopred Vám všetkým veľmi pekne ďakujem! :)
3 – 5.4.2012 22:32:43
Tému založil vladimir
Obrázok
Vie niekto poradit? Potrebujem automaticky sa meniaci obrázok na vsetky moje stránky. http://www.bobak.sk http://www.auto.bobak.sk http://www.zoznamka.bobak.sk
Zajtra.sk > Fórum > PHP CMSká a Eshopy


Kritika

Vieš ako robiť veci lepšie? Pomôž našim odvážnejším členom a skritizuj im projekty!

Reklama

Seriály zo Zajtra.sk

Reklama